Цьогоріч поліція та СБУ затримали понад 70 паліїв авто військових

Цьогоріч поліція та СБУ затримали понад 70 паліїв авто військових

Відео
Укрінформ
Національна поліція України (НПУ) та Служба безпеки України цьогоріч затримали понад 70 паліїв автомобілів військовослужбовців.

Про це у Телеграмі поінформувала пресслужба НПУ, передає Укрінформ.

«Від початку року Нацполіція спільно з СБУ затримала понад 70 паліїв автомобілів військовослужбовців в різних областях України», - заявили у поліції.

Начальник Департаменту карного розшуку Національної поліції України Вадим Дзюбинський поінформував у ефірі «5 каналу», що серед тих, хто потрапляє на гачок РФ, у першу чергу, дорослі, які шукають легкого заробітку, малозабезпечені громадяни України, нерідко — особи, які ведуть аморальний спосіб життя, а також неповнолітні або молодь, яка теж шукає легкого і швидкого заробітку.

Читайте також: У Києві затримали чоловіка за підпал авто військового

За його словами, ці особи у середньому отримують (від своїх кураторів - ред.) десь 500 доларів за виконання такого злочину, хоча їм обіцяють набагато більше.

“У деяких випадках ці особи за це отримували ще менші суми - і 10 тисяч гривень за підпал авто, наприклад. Їх затягують до скоєння злочинної діяльності і обіцяють вже за наступні злочини заплатити більше”, - пояснив він.

Як повідомляв Укрінформ, Нацполіція України спільно із СБУ затримали дві групи паліїв автомобілів військовослужбовців, у складі яких є і неповнолітніх особи.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-