Громадські ЗМІ Латвії на зібрані кошти закуплять для України перші 50 латвійських дронів

Громадські ЗМІ Латвії на зібрані кошти закуплять для України перші 50 латвійських дронів

Укрінформ
Громадські мас-медіа Латвії на кошти, вже зібрані під час акції до українського Дня Незалежності «У думках та справах з Україною», замовили першу партію дронів, 50 штук, які будуть відправлені ЗСУ.

Як передає Укрінформ, про це повідомляють Латвійське радіо та LTV.

За даними благодійної організації Ziedot.lv, яка бере участь в акції, перша партія безпілотників коштувала близько 126 тисяч євро. Вона буде доставлена бійцям ЗСУ у Донецькій та Харківській областях.

Акція розпочалася 19 серпня та триватиме до 8 вересня. До неї приурочені репортажі із зони бойових дій, спеціальні сюжети, інтерв'ю та інші публікації у громадських ЗМІ.

Читайте також: Литва і Латвія домагаються уніфікації санкцій проти Білорусі та Росії

Громадські ЗМІ Латвії та Ziedot.lv закликають і надалі жертвувати на підтримку України. На зібрані кошти буде ще закуплено військову продукцію, вироблену саме в Латвії: дрони, роботи для розмінування, амуніцію, спеціальне продовольство. Пожертвувати можна у два способи: зателефонувавши за номером 90204113 (вартість дзвінка - 5 євро з ПДВ, код Латвії +371); онлайн - за електронною адресою ziedot.lv/ukrainai

Як повідомляв Укрінформ, латвійські суспільні ЗМІ – Латвійське телебачення, Латвійське радіо, портал LSM.lv – у співпраці з благодійною організацією Ziedot.lv на честь Дня Незалежності України з понеділка, 19 серпня, почали тритижневу кампанію на підтримку України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-