У застосунку «Армія+» зареєструвалися вже 150 тисяч військових

У застосунку «Армія+» зареєструвалися вже 150 тисяч військових

Укрінформ
Вже 150 тисяч військових успішно пройшли авторизацію у застосунку «Армія+», який розпочав свою роботу 8 серпня.

Про це повідомила заступниця міністра оборони з питань цифровізації Катерина Черногоренко, передає Укрінформ з посиланням на пресслужбу МОУ.

«Нам багато говорили і говорять, що військо незмінне. Але позначка у 150 тисяч військових у застосунку доводить — зміни можливі і люди зацікавлені у цих змінах. Ми щодня працюємо над викликами і оброблюємо нові запити, щоб більше військових змогли підтвердити свій статус і використовувати Армія+», — сказала Черногоренко.

Зазначається, що першими користувачами застосунку стали військовослужбовці Збройних сил України та Державної спеціальної служби транспорту. Згодом Армія+ буде масштабована на всі Сили оборони.

«Українська армія йде шляхом невпинного прогресу. Маємо позбутися всього зайвого, забути про неефективні процеси та сконцентруватися саме на бойовій роботі. 150 тисяч авторизацій — це тільки початок. Хочу подякувати всім військовослужбовцям, кожному командиру, хто організовує процес роботи з електронними рапортами та впроваджує Армія+ у своїх підрозділах», — підкреслив заступник головнокомандувача ЗСУ полковник Андрій Лебеденко.

Читайте також: Інструкція Міноборони: як виправити помилку в застосунку «Армія

За даними Міноборони, загалом понад 500 військових частин уже впровадили Армія+. Завдяки застосунку вже подано 2700 е-рапортів, що мають таку саму юридичну силу, що і паперові.

Крім того, від початку роботи Армія+ 45 тисяч військових змогли оновити дані в реєстрі «Оберіг». Щодня оператори обробляють тисячі нових запитів від захисників та допомагають авторизуватись, додали у Міноборони.

Як повідомляв Укрінформ, Міноборони 8 серпня презентувало застосунок «Армія+», що дає старт цифровізації документообігу в Збройних силах.

На сьогодні військовослужбовцям в Армія+ доступні послуги з подання електронних рапортів, проходження опитувань та присвоєння унікального номера військовослужбовця Армія ID.

Фото: armyinform.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-