Кабмін перерозподілив ₴224,6 мільйона на медичну допомогу військовим у «Феофанії»

Кабмін перерозподілив ₴224,6 мільйона на медичну допомогу військовим у «Феофанії»

Укрінформ
Кабінет міністрів здійснив перерозподіл бюджетних коштів, спрямувавши 224,6 млн грн на медичну допомогу та соціальну реабілітацію військовослужбовців у Клінічній лікарні "Феофанія".

Як передає Укрінформ, про це повідомив постійний представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук у Телеграмі.

"Здійснено перерозподіл видатків державного бюджету шляхом зменшення обсягу видатків за програмою "Забезпечення медичних заходів окремих державних програм та комплексних заходів програмного характеру" на 224 млн 677,8 тис. гривень та збільшення обсягу видатків за програмою "Медична допомога та соціальна реабілітація військовослужбовців у Клінічній лікарні "Феофанія", - ідеться у повідомленні.

Зазначається, що 114 677,8 млн грн спрямовано на збільшення обсягу видатків споживання, а 110 млн грн – на видатки розвитку.

Внесено також зміни до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для медичної допомоги та соціальної реабілітації військовослужбовців у Клінічній лікарні "Феофанія".

Читайте також: МВС через е-кабінет постраждалого щотижня отримує понад 300 запитів на реабілітацію військових

Відповідно до змін, бюджетні кошти можуть спрямовуватися, серед іншого, на закупівлю системи однофотонної емісійної комп'ютерної томографії у комбінації з комп'ютерною томографією (ОФЕКТ/КТ).

Як повідомляв Укрінформ, у серпні поточного року Кабінет міністрів здійснив перерозподіл видатків у державному бюджеті на 2024 рік, збільшивши фінансування оборонної сфери на 24 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-