Шмигаль назвав досягнення уряду у сфері цифровізації

Шмигаль назвав досягнення уряду у сфері цифровізації

Укрінформ
Цифровізація – один із векторів роботи, який уряд тримає у фокусі уваги. Вже запущено застосунки «Армія+», «Резерв+», працює «Мрія», а також послуга «Є-підприємець» та «Є-черга». На черзі – цифровізація соціальної сфери.

Це відзначив Прем'єр-міністр Денис Шмигаль під час пресконференції у вівторок, 10 вересня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«З’явилися десятки нових послуг, документів. Запустили «Армія+», «Резерв+», працює «Мрія». Уже понад 100 тисяч учнів в ній, і я думаю, що у геометричній прогресії буде зростати інтерес до додатка і кількість учнів, які будуть зареєстровані у «Мрії». Надзвичайно прогресивний інструмент для наших освітян і дітей. Запустили комплексну послугу «Є-підприємець», тепер можна оформити 10 послуг за однією заявою. «Є-черга» успішно запрацювала на всіх пунктах пропуску і дає колосальну економію для логістики нашому бізнесу», – розповів Шмигаль.

Він наголосив, що цифровізація і посилення державних інституцій – ще один вектор роботи, який уряд тримає у фокусі уваги.

«Розробили унікальний інструмент «Матриця реформ», сьогодні працюємо і отримуємо підтримку партнерів на основі цього інструменту. Він уперше продемонстрував обсяг зобов’язань України, які ми маємо реалізувати з точки зору реформ нашого законодавства та нашої держави. Це понад 200 реформ, які складаються з більш ніж 400 заходів лише на 2024 рік із захопленням першого кварталу 2025 року», – зауважив прем’єр.

Читайте також: Наступну індексанцію пенсій проведуть у березні 2025 року - Прем’єр

Він також повідомив, що на черзі – цифровізація соціальної сфери, аби допомагати тим, хто цього найбільше потребує. «Зокрема, цифровізуємо субсидії і інші соціальні послуги», – сказав глава уряду.

Як повідомлялося, сьогодні, 10 вересня, у застосунку «Дія» з’явилися три нові цифрові документи – свідоцтва про народження, шлюб, розірвання шлюбу та зміну імені.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-