У центрі Києва напали на священника-військового

У центрі Києва напали на священника-військового

Оновлено
Укрінформ
Столична поліція перевіряє інформацію про те, що біля Михайлівського собору троє осіб скоїли напад на священнослужителя, який також є військовослужбовцем ЗСУ.

Про це у Телеграмі поінформувала поліція Києва, передає Укрінформ.

"Інформацію поліцейські виявили сьогодні під час моніторингу соціальних мереж. Зокрема, в одному із телеграм-каналів була інформація, що троє невідомих біля Михайлівського собору скоїли напад на представника церкви, який також є військовослужбовцем ЗСУ", - заявили у поліції.

На місце виїхала слідчо-оперативна група, яка зʼясовує усі обставини.

Згодом поліція Києва підтвердила напад на священника-військового.

“Інформацію поліцейські виявили сьогодні під час моніторингу соціальних мереж. Зокрема, в одному з телеграм-каналів було зазначено, що троє невідомих біля Михайлівського собору скоїли напад на представника церкви, який також є військовослужбовцем ЗСУ”, - йдеться у дописі.

У поліції додали, що вказана подія зареєстрована, триває перевірка. На місце виїхала слідчо-оперативна група, яка спілкується із потерпілим, зʼясовує усі обставини.

Журналіст Андрій Цаплієнко написав у Телеграмі, що вночі невідомі побили митрополита Кримського та Сімферопольського Климента.

“Те, як розповідає про ситуацію церковний ієрарх, виглядає так. Климент приїхав до Києва на запрошення «Кримської платформи». Близько 23:00 він йшов у напрямку Михайлівського монастиря, де в нього є келія. Троє людей біля монастиря зупинили його і почали бити. Він стверджує, що для того, щоб священник зупинився, хтось із трьох сказав: «Владико, благословіть!», - зазначив Цаплієнко.

Читайте також: Ніхто не має права принижувати ветеранів: Клименко відреагував на інцидент у Смілі

Як повідомляв Укрінформ, поліцейські затримали підозрюваного у побитті ветерана у Смілі Черкаської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-