Клименко і Баффет обговорили співпрацю у підготовці поліцейських та рятувальників

Клименко і Баффет обговорили співпрацю у підготовці поліцейських та рятувальників

Фото
Укрінформ
Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко обговорив з американським бізнесменом, філантропом, засновником благодійного Фонду Говардом Баффетом підготовку українських поліцейських та рятувальників для допомоги населенню у разі блекаутів.

Як передає Укрінформ, про це Клименко повідомив у Телеграмі.

“Перш за все, подякував за вже надану допомогу і сприяння у реалізації проєктів МВС України. Зокрема це побудова нового сучасного поліцейського відділку в Бородянці, надання техніки для розмінування, розвиток кінологічних центрів і передача службових собак з країн Європи, які допомагають у пошуку вибухових та наркотичних речовин підрозділам Нацполіції”, - зазначив очільник МВС.

Також за його словами, “обговорили питання посилення захисту кордонів, а також підготовку поліцейських та рятувальників для допомоги населенню у разі блекаутів. Спільно визначили можливі вектори співпраці у зазначених напрямах”.

Клименко подякував “Баффету за розуміння наших потреб, готовність надалі стійко підтримувати нашу країну і наших людей”.

Як повідомлялось, Фонд Говарда Баффета The Howard G. Buffett Foundation профінансує відновлення друкарні "Фактор-Друк" у Харкові, зруйнованої російським ракетним ударом 23 травня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-