Президентка Єврокомісії відвідала одну з пожежно-рятувальних частин Києва

Президентка Єврокомісії відвідала одну з пожежно-рятувальних частин Києва

Фото, відео
Укрінформ
Голова Державної служби з надзвичайних ситуацій Андрій Даник провів зустріч із президенткою Єврокомісії Урсулою фон дер Ляєн.

Як передає Укрінформ, про це ДСНС повідомила у Фейсбуці.

«На території однієї з пожежно-рятувальних частин Києва вони оглянули пункт незламності та енергообладнання, зокрема електрогенератори високої потужності, які Євросоюз передав Україні для забезпечення потреб цивільного населення в умовах війни», - ідеться у повідомленні.

Крім того, президентка ЄК ознайомилася зі зразками пожежної техніки та обладнанням, яке використовується для гасіння пожеж, в тому числі на об’єктах критичної інфраструктури, та поспілкувалася з рятувальниками щодо їхньої роботи під час ліквідації наслідків російських обстрілів.

Фон дер Ляєн подякувала надзвичайникам України за їхню мужність та порятунок людей.

Читайте також: Фон дер Ляєн оголосила про «зимовий план» ЄС для України

Своєю чергою, Даник подякував Президентці Єврокомісії за підтримку та допомогу.

Він наголосив, що сьогоднішня зустріч є чудовою можливістю для обговорення подальших кроків співпраці, реалізації спільних проєктів у сфері цивільного захисту.

Як повідомляв Укрінформ, у п’ятницю до української столиці із візитом прибула президентка Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн. Вона має намір обговорити підтримку України з боку Європи, «від готовності до зими до оборони, вступу в ЄС і прогресу по кредитах G7».

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-