Укрпошта відкриває передзамовлення на марки «Батальйон «Пухнасті»

Укрпошта відкриває передзамовлення на марки «Батальйон «Пухнасті»

Фото
Укрінформ
Укрпошта відкриває передзамовлення на благодійний поштовий випуск серії марок "Батальйон “Пухнасті”, зібрані кошти від продажу якої передадуть на допомогу притулкам для тварин.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив Національний оператор поштового зв'язку акціонерне товариство “Укрпошта”.

“Наших захисників і захисниць знають по всьому світу як незламних воїнів. А ще - як тих, хто навіть у найскладніших умовах рятують і оберігають пухнастих малих. Усі песики, котики чи навіть олені з лелеками знають, у чиїх руках їм найтепліше. У руках, що тримають одну маленьку лапку й життя всього світу”, - зауважили у товаристві.

Благодійний поштовий випуск намальований художницею Наталією Кохаль "Батальйон “Пухнасті” складається з марок "Батальйон “Пухнасті”. Котики" та "Батальйон “Пухнасті”. Собачки".

Зібрані кошти передадуть на допомогу притулкам для тварин.

Передзамовити новинку можна вже на сайті, а 26 вересня — придбати не лише онлайн, а й у відділеннях та філателістичних крамницях.

Тираж кожної марки становить 300 тис. примірників.

Читайте також: До Дня пам’яті захисників Укрпошта ввела марку «Хвилина мовчання»

Власники філабонементів сьогодні впродовж дня отримали лінк для оплати новинки на свої e-mail.

Як повідомляв Укрінформ, АТ “Укрпошта” спільно з Національним банком України та депутатами розробили законопроєкт про розвиток фінансової інклюзії в Україні, що дасть змогу надавати фінансові послуги в тому числі у відділеннях поштового оператора.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-