У жовтні в застосунку «Резерв+» запрацює сервіс рекрутингу

У жовтні в застосунку «Резерв+» запрацює сервіс рекрутингу

Укрінформ
У застосунку "Резерв+" у жовтні почне працювати сервіс рекрутингу, в доступі будуть актуальні вакансії у військових частинах.

Про це повідомляє Міністерство оборони України, передає Укрінформ.

Новий сервіс анонсувала заступниця міністра оборони з питань цифровізації Катерина Черногоренко під час виступу на конференції IT Arena у Львові.

За її словами, це значно розширює лінійку сервісів, які надає Міноборони військовим та цивільним особам.

"Ми ставили перед собою амбітну мету, щоб застосунок "Резерв+", крім базової функції оновлення даних, став інструментом, де військовозобов'язаний, призовник чи резервіст міг розв'язати свої питання у кілька кліків. І відкриття можливості обрати собі місце служби — один із важливих кроків, які ми робимо для цього. Поступово ми будемо покращувати функціонал сервісу. Тож чекатимемо відгуків користувачів про свій досвід", — зазначила Черногоренко.

Сервіс рекрутингу у "Резерві+" допоможе користувачам обрати посади, які найбільше відповідають їхньому досвіду, вмінням і вподобанням.

Як зауважиили в Міноборони, будуть доступні як бойові, так і небойові позиції.

На початку пошуку вакансії користувачам слід заповнити невелику анкету. На основі цієї інформації та обраних навичок система запропонує найбільш відповідні варіанти. Застосунок міститиме детальний опис вакансій, зокрема інформацію про бригади, їх командування, досягнення й публікації у ЗМІ.

Особливістю сервісу є зручний процес вибору вакансій та алгоритми системи. Інтуїтивний інтерфейс дозволить швидко приймати рішення: натиснути "плюс", щоб зберегти пропозицію для подальшого ознайомлення, чи "мінус" для її відхилення.

Читайте також: У Раді зареєстрували законопроєкт про Єдиний держреєстр військовослужбовців

Застосунок "Резерв+" почав працювати 16 травня, у день, коли набув чинності новий закон про мобілізацію. За цей час завдяки йому понад три мільйони українців змогли оновити дані і згенерувати військовий електронний документ.

Як повідомляв Укрінформ, військовослужбовці можуть оновити інформацію про свою службу в "Армії+", у застосунку запроваджена функція виправлення даних.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-