У застосунку «Резерв+» з'явилася функція пошуку вакансій у Силах оборони

У застосунку «Резерв+» з'явилася функція пошуку вакансій у Силах оборони

Укрінформ
У застосунку «Резерв+» став доступним сервіс рекрутингу, що дає можливість користувачеві знайти оптимальну вакансію в українському війську серед тисяч різних варіантів.

Про це повідомили в Міністерстві оборони, передає Укрінформ.

У відомстві інформують, що завдяки співпраці з Lobby X сервіс пропонує найбільший перелік відкритих посад у Силах оборони. На сьогодні кількість вакансій уже перевищує чотири тисячі та продовжує зростати.

За словами заступниці міністра оборони Катерини Черногоренко, застосунок «Резерв+» стає екосистемою сервісів для військовозобов’язаного, що допомагає розв’язувати питання в кілька кліків, дає можливість знайти собі бригаду, куди можна потрапити напряму, і посаду, на якій можна ефективно застосовувати свої знання та вміння.

Посадовиця наголосила, що поточна версія сервісу рекрутингу є першою, поступово його вдосконалюватимуть.

«Тому будемо раді почути фідбек користувачів», – заявила Черногоренко.

У Міноборони зазначили, що Резерв+ допомагає користувачам обрати посади, які найкраще відповідають їхньому досвіду та вподобанням.

Для пошуку вакансії необхідно пройти короткий тест, вказавши, наприклад, наявність військової освіти чи сферу, на якій людина знається найкраще. На основі цієї інформації й обраних навичок система за принципом «зі своїми знаннями – на своєму місці» індивідуально підбере найоптимальніші варіанти.

Читайте також: У Мін’юсті пояснили, що буде у разі несплати штрафу від ТЦК

Застосунок містить детальний опис вакансій, зокрема й інформацію про бригади, їхнє командування, досягнення та згадки в засобах масової інформації. Інтуїтивний інтерфейс дозволяє швидко ухвалювати рішення: натиснути «плюс», щоб зберегти пропозицію для подальшого ознайомлення, або «мінус» для її відхилення.

Оновлена версія Резерв+ із сервісом рекрутингу доступна для завантаження в App Store і Play Market.

Як повідомляв Укрінформ, у застосунку Резерв+ незабаром запрацює сервіс з оформлення відстрочки чоловіків призовного віку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-