Анатолій Коньков: Ставитимемо перед збірною найвищі завдання

Анатолій Коньков: Ставитимемо перед збірною найвищі завдання

Укрінформ
Голова Федерації футболу України (ФФУ) Анатолій Коньков чекає від збірної України хорошої гри у відбірковому матчі чемпіонату світу-2014 з командою Англії

Голова Федерації футболу України (ФФУ) Анатолій Коньков чекає від збірної України хорошої гри у відбірковому матчі чемпіонату світу-2014 з командою Англії.

Про це він заявив в інтерв'ю порталу "Спорт-Експрес Україна".

"Чекаю від збірної хорошої гри. Хоч Блохін і говорив, що нічия з англійцями на виїзді буде хорошим результатом, думаю, почнемо ставити перед командою найбільші завдання", - сказав глава ФФУ.

Він підкреслив, що підтримує головного тренера команди Олега Блохіна, і хотів би побачити більше атакуючого футболу у виконанні збірної. "Яким бачу футбол у її виконанні в майбутньому відбірковому циклі? Думаю, що нинішньому головному тренерові видніше - він знає команду зсередини, знаходиться в курсі усіх процесів. Олег Володимирович зізнався, що хотів би, щоб збірна грала в атакуючий футбол, і я повністю підтримую вибраний курс. Тим паче, що в розпорядженні збірної є гравці, які здатні здійснити задумане", - підкреслив Анатолій Коньков.

Нагадаємо, матч Англія - Україна відбудеться 11 вересня в Лондоні на стадіоні "Уемблі". Початок гри о 22:00 за Києвом, пряма трансляція на каналі Інтер.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-