Президент ФФУ висловив своє ставлення до чемпіонату країн СНД з футболу

Президент ФФУ висловив своє ставлення до чемпіонату країн СНД з футболу

Укрінформ
Президент Федерації футболу України (ФФУ) Анатолій Коньков зазначив, що підтримує критичне ставлення президента ФІФА Йозефа Блаттера до ідеї створення об єднаного чемпіонату країн СНД з футболу.

Президент Федерації футболу України (ФФУ) Анатолій Коньков зазначив, що підтримує критичне ставлення президента ФІФА Йозефа Блаттера до ідеї створення об'єднаного чемпіонату країн СНД з футболу.

Про це він заявив в ефірі телеканалу "Футбол".

"Я думаю, що це взагалі некоректно обговорювати, якщо головна людина у ФІФА сказала, що це не має ніякого сенсу. Є субординація, є дисципліна і порядок. Я вважаю, що коли головна людина сказала, що це нічого не варто, то і нічого не треба обговорювати", - сказав Коньков.

"Я хотів би побажати Валерію Георгійовичу Газзаєву одного - узгоджувати свої дії з ФІФА і УЄФА, тому що це провідні організації, які дуже довго і багато працюють у футболі", - додав Коньков.

Нагадаємо, що в Росії ще в грудні був створений оргкомітет проекту Чемпіонат СНД з футболу, який очолив Валерій Газзаєв.

Зазначимо, що міністр спорту Росії Віталій Мутко назвав ідею створення чемпіонату країн СНД "помилковою метою".

Як повідомлялося раніше, 21 грудня голова правління ВАТ "Газпром", один з ініціаторів ідеї проведення об'єднаного чемпіонату СНД Олексій Міллер заявив, що такий турнір можна провести вже "найближчим часом". Він також повідомив, що глава оргкомітету футбольного чемпіонату СНД може бути призначений до кінця 2012 року.

Раніше президент "Динамо" (Київ) Ігор Суркіс заявив про те, що згодом об'єднаний чемпіонат СНД здатний вийти на рівень першості Німеччини.

Нагадаємо, що з пропозицією про проведення об'єднаного чемпіонату СНД виступили зокрема президент ЦСКА Євген Гінер, власник донецького "Шахтаря" Рінат Ахметов, а глава РФПЛ Сергій Прядкін заявив, що Прем'єр-ліга візьме на себе опрацювання проекту зі створення чемпіонату СНД.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-