ТМ Parimatch підтримала олімпійського чемпіона Олександра Абраменка на 500 тис. грн

ТМ Parimatch підтримала олімпійського чемпіона Олександра Абраменка на 500 тис. грн

Фото
Укрінформ
Торгова марка Parimatch підтримала українського володаря золотої медалі зимової Олімпіади-2018 Олександра Абраменка на суму 500 тыс грн.

Про це під час сьогоднішнього прес-сніданку у столичному ресторані Avalon повідомив офіційний представник ТМ Parimatch в Україні Вадим Місюра, передає кореспондент Укрінформу.

"Ми любимо спорт і в ці важкі часи намагаємося підтримувати його на всіх рівнях - і в царині великих досягнень, і на рівні масової фізкультури. Природньо, що наша торгова марка не могла залишитися осторонь такої грандіозної події, як Олімпіада у Пхьончхані. Після консультацій з Міністерством молоді та спорту України ми прийняли рішення підтримати чемпіона Олександра Абраменка на суму 500 тисяч гривень у рамках кампанії "Спільна олімпійська перемога". Упевнені, що після цієї перемоги фристайл стане більш популярним в нашій країні. Олександр своїм виступом показав приклад незламності та віри у свої сили", - сказав Місюра.

Він також нагадав, що така соціальна ініціатива була запроваджена ТМ Parimatch під час літніх Ігор 2016 у Ріо. Подібним чином компанія підтримала веслувальника Юрія Чебана та гімнаста Олега Верняєва. 

Винуватець урочистості Абраменко під час прес-сніданку залишив відбиток своєї чемпіонської руки, яка прикрасить Музей олімпійської слави України. Сьогодні у нього завершуються офіційні прийоми, церемонії нагородження тощо, і він з дружиною полетить відпочивати на море - до Єгипта.

"Зустрічей було дуже багато, довелося навіть усі дні розписувати. Бути популярним важкувато, бо я як був простим спортсменом, так і залишився", - зазначив Абраменко.

29-річний Олександр також розповів, що він залишається у великому спорті: після відпочинку на нього, як завджи, чекають важкі тренування. Розраховує виступити атлет й на Олімпійських іграх-2022 у Пекіні.

Читайте також: У Києві з'явиться унікальна клумба на честь олімпійського чемпіона Абраменка

А ось три рецепти від Абраменка, аби перемагати у спорті і, зокрема, у фристайлі: по-перше, мати талант, по-друге, багато працювати, і нарешті - ніколи не здаватися.

Нагадаємо, фристайліст Олександр Абраменко здобув для України єдину олімпійську медаль зимових Ігор-2018 у Республіці Корея, вигравши "золото" у лижній акробатиці.

Фото Данііла Шамкіна

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-