"Динамо" зацікавив воротар "Олімпіакоса" Андреас Янніотіс - ЗМІ

Укрінформ
Київський футбольний клуб "Динамо" зацікавився 26-річним воротарем грецького "Олімпіакоса" Андреасом Янніотісом.

"Динамо" намагається посилити воротарську позицію і активно займається пошуком нового голкіпера, щоб створити конкуренцію Денису Бойку і Георгію Бущану. Про це повідомляє footboom.com із посиланням на Gazzetta.gr. 

"Селекціонери "біло-синіх" звернули увагу на голкіпера "Олімпіакоса" Андреаса Янніотіса. 26-річний страж воріт "Олімпіакоса", зріст якого - 190 см, в нинішньому чемпіонаті Греції стабільно грав до середини жовтня і отримав виклик у збірну своєї країни, проте потім поступився місцем португальському голкіперу Жозе Са", - йдеться в повідомленні.

За даними Transfermarkt, трансферна вартість Янніотіса складає 1,5 млн євро. Його контракт із клубом закінчується в червні 2019 року. Не виключено, що саме тоді кияни і підпишуть голкіпера.

Читайте також: Олег Блохін: "Олімпіакос" за рівнем майстерності гравців не вищий за "Динамо"

Як повідомляв Укрінформ, "Динамо" і "Олімпіакос" зіграють в 1/16 фіналу Ліги Європи. Перший матч відбудеться 14 лютого у Греції, матч-відповідь - 21 лютого в Києві. Поєдинок у Греції може відбутися без глядачів, оскільки дисциплінарний комітет УЄФА завів справу проти "Олімпіакоса" за поведінку вболівальників під час гри з з "Міланом" на груповому етапі в Лізі Європи. 

Фото: Gazzetta.gr

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-