Збірна Португаліії без Роналду провела перше тренування перед матчем з Україною

Збірна Португаліії без Роналду провела перше тренування перед матчем з Україною

Укрінформ
Збірна Португалії з футболу розпочала підготовку до стартових матчів відбору Євро-2020, перший з яких відбудеться 22 березня проти збірної України.

У першому тренуванні, яке відбулося ввечері 18 березня на базі збірної в передмісті Лісабона, взяли участь лише 15 підопічних Фернанду Сантуша. Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

Лідер збірної Португалії зірковий футболіст Кріштіану Роналду за спеціальною згодою із тренерським штабом прибуде до табору своєї команди лише сьогодні.

19 березня вранці португальські футболісти проведуть ранкове тренування, якому передуватиме прес-конференція одного з гравців.

Читайте також: Андрій Шевченко: Постараємося відсунути Роналду подалі від воріт збірної України

Як повідомляв Укрінформ, футболісти збірної України провели відкрите тренування напередодні стартового матчу відбору чемпіонату Європи-2020 проти команди Португалії. Тренування на столичному стадіоні НСК “Олімпійський”, яке відбулося ввечері 18 березня, відвідали близько 2 тисяч глядачів.

Кваліфікаційний матч Євро-2020 проти Португалії відбудеться 22 березня в Лісабоні на стадіоні "Да Луш". Після цього, 25 березня, "синьо-жовті" зіграють на арені "Жозі Бартель" проти Люксембурга.

Фото: dynamo.kiev.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-