Став відомий розклад матчів збірної України на жіночому Євробаскеті-2019

Став відомий розклад матчів збірної України на жіночому Євробаскеті-2019

Укрінформ
Став відомий розклад матчів збірної України на жіночому Євробаскеті-2019, який з 27 червня по 7 липня проходитиме в Латвії та Сербії.

В результаті жеребкування збірна України потрапила до групи А, в якій протистоятиме діючим чемпіонкам Європи збірній Іспанії, господаркам турніру латвійкам та збірній Великої Британії. Про це повідомляє прес-служба Федерації баскетболу України.

Матчі групового раунду проходитимуть на столичній “Арені Рига”, яка вміщує 10 тисяч вболівальників:
27 червня. Україна — Іспанія (21:00)
28 червня. Латвія — Україна (18:30)
30 червня. Україна — Велика Британія (13:00)

З кожної з чотирьох груп напряму до 1/4 фіналу Євробаскета-2019 потраплять переможці своїх квартетів, а команди, які посядуть останні місця в групах, завершать виступ на турнірі.

Читайте також: 19 баскетболісток збірної України готуватимуться до Євробаскета-2019

У додатковому раунді кваліфікації до 1/4 фіналу зіграють друга команда групи А проти третьої команди групи В та третя команда групи А проти другої команди групи В. Аналогічна сітка чекає і на збірні, які виступатимуть в групах С та D. Переможці цих пар гратимуть у чвертьфіналі, після якого на континентальній першості відповідно буде зіграно півфінали, матч за третє місце та фінальний поєдинок.

Поєдинки фінальної фази континентальної першості проходитимуть на “Белград Арені” (Сербія), яка вміщує 16,5 тисяч вболівальників.

Як повідомлялося раніше, тренувальний збір підопічні Горана Бошковича розпочнуть в Чорногорії 17 травня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-