ФФУ перейменують в Українську асоціацію футболу (UAF)

ФФУ перейменують в Українську асоціацію футболу (UAF)

Укрінформ
Федерація футболу України отримає нову назву - Українська асоціація футболу (UAF).

Рішення про перейменування було прийнято на XXII Конгресі ФФУ, який 17 травня проходив у Запоріжжі. Про це повідомляє прес-служба ФФУ

“XXII Конгрес ФФУ, який завершився в Запоріжжі, прийняв рішення про перейменування Федерації футболу України в Українську асоціацію футболу. Такий крок став другим етапом ребрендингу спілки, який розпочався ще три роки тому”, - йдеться в повідомленні.

За словами президента організації Андрія Павелка, вибір на користь нової назви є закономірним в контексті початку творення нової, європейської історії українського футболу.

“Таке рішення є логічним продовженням реалізації нашої стратегії розвитку українського футболу, в основу якої лягли ключові інновації і управлінські реформи, реалізовані протягом останніх кількох років в УЄФА. І ми вдячні нашим партнерам з УЄФА за супровід і допомогу в проведенні ребрендингу нашої спілки. Приємно чути, що представники футбольних асоціацій інших країн зараз звертаються до УЄФА і просять допомогти їм з модернізацією власних брендів, щоб було, цитую дослівно: “як в Україні”.

Читайте також: Павелко: Зразкові фінали Ліги чемпіонів вплинули на представництво України у виконкомі УЄФА

Це також є свідчення успішності нашого вибору і впізнаваності українських футбольних символів, чому і надалі сприятиме нова назва спілки. Адже тепер абревіатура в назві англійською — UAF. Тобто добре відомі всьому світу літери-символи UA — Україна і F — футбол. Такий підхід значно спростить позиціонування і популяризацію бренду українського футболу в Європі та світі”, — зазначив Андрій Павелко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-