Букмекери дали прогноз на футбольний матч Україна - Франція

Букмекери дали прогноз на футбольний матч Україна - Франція

Укрінформ
4 вересня футболісти національної збірної України прийматимуть команду Франції у матчі кваліфікації світової першості 2022 року.

На думку букмекерів, фаворитами майбутнього протистояння у столиці України є чинні чемпіони світу французи, передає Укрінформ.

Лідерка букмекерської справи - контора William Hill оцінює перемогу українців коефіцієнтом 6,50, нічию - 3,80, виграш французів - 1,53.

Суперники раніше зустрічалися на полі 11 разів. Французи мають в своєму активі 6 перемог, 4 рази команди грали внічию. Єдину перемогу збірна України здобула у першому стиковому матчі за вихід на чемпіонат світу-2014 (2:0). У нинішній відбірковій кампанії березневий поєдинок команд у Парижі приніс нічию 1:1.

На матчі працюватиме суддівська бригада зі Словенії. Головний арбітр - Славко Вінчич, лайнсмени - Томаш Кланчик і Андраж Ковачич, четвертий рефері - Раде Обренович. Арбітр системи VAR - Бастіан Данкерт (Німеччина), його асистент - Юрі Прапротнік (Словенія).

Читайте також: Україна зіграла внічию з Казахстаном у відборі чемпіонату світу-2022 з футболу

Зустріч розпочнеться у суботу на київському НСК «Олімпійський» о 21.45. У прямому ефірі поєдинок покажуть телеканали "Україна" та "Футбол 1".

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-