Олександр Петраков: У збірній є ким замінити Зінченка

Олександр Петраков: У збірній є ким замінити Зінченка

Укрінформ
4 вересня футболісти національної збірної України зіграють у Києві відбірковий матч чемпіонату світу-2022 проти команди Франції.

Під час сьогоднішньої прессконференції в.о. головного тренера «синьо-жовтих» Олександр Петраков, зокрема, зазначив, що налаштовує команду на перемогу, передає Укрінформ.

«Після нічийної гри з Казахстаном я зайшов до роздягальні, підбадьорив команду. Сказав, що нічого страшного, все ще попереду. Не варто засмучуватися - треба грати у футбол, перемагати збірну Франції. Їхні гравці - такі ж люди, як і ми. У матчі з казахстанцями нам бракувало свіжості, крім того, було дуже важко пристосуватися до синтетики у Казахстані. Перший тайм сподобався, у другому після 70-ї хвилини хлопці підсіли. Багато критичних стріл полетіло в бік Караваєва. Це футбол, усі помиляються. Ланцюг помилок призводить до взяття воріт. Усе буває в футболі, команда допомогла Караваєву відійти», - сказав Петраков.

Він також повідомив, що Яремчук, Степаненко, Зубков і Харатін готові до матчу є французами.

"У нас є ким замінити Зінченка, який перебрав жовтих карток. Ким? Завтра побачите. Що стосується Яремчука, він почувається добре і готовий із Францією грати на  повну силу. Степаненко, Зубков і Харатін мають змогу вийти з перших хвилин... Я відчуваю різницю між молодіжною збірною та головною командою. Молоді хлопці слухали мене з відкритим ротом, а досвідчені мені самі дуже допомагають. Словом, усе йде своєю чергою», - підкреслив тренер.

Читайте також: Визначилися суперники в 1/16 фіналу Кубка України з футболу

Як повідомляв Укрінформ, зустріч Україна - Франція розпочнеться у суботу на НСК «Олімпійський» о 21.45. У прямому ефірі поєдинок покажуть телеканали «Україна» та «Футбол 1».

Турнірне становище у європейській відбірковій групі D ЧС-2022: Франція - 8 очок (після 4-х ігор), Україна - 4 (4), Фінляндія - 2 (2), Боснія і Герцеговина - 2 (3), Казахстан - 2 (3).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-