Бокс. Усик переміг Джошуа. Текстова трансляція

Бокс. Усик переміг Джошуа. Текстова трансляція

Оновлено
Укрінформ
Онлайн-трансляція боксерського поєдинку за чотири титули чемпіона світу в суперважкій вазі.

Усик виграє одноголосним рішенням суддів!

Ну, а тепер чекаємо на вердикт суддів. Чекаємо на справедливий вердикт.

12 раунд. Усик вкотре атакує. Джошуа влучає, але Усик миттєво відповідає. Викидає кілька серій наш боксер. Завершується бій атаками Усика, наш боксер притискає британця до канатів і Джошуа рятує лише гонг!

11 раунд. Усик йде в наступ. Добре кілька разів влуч наш боксер. Вицілює Джошуа, але Усик добре рухається. Пішов важкий обмін ударами, боксери ризикують.

10 раунд. Добре працює Усик, але і пропускає при цьому. Боксери пішли на розмін і як результат – кров на обличчі Усика. У Джошує вже заплило одне око.

9 раунд. Рефері робить зауваження Джошуа за захвати. Усик атакує і змушує переходити британця в клінч. Важко стало діставати Джошуа – наш боксер економить сили. І класне влучання наприкінці раунду від Усика.

8 раунд. Тримає темп Усик, не зупиняється ні на мить. Потрібні влучання. Втім, Джошуа дуже небезпечний. І незважаючи на це, Усик починає працювати серіями.

7 раунд. Активно працює Усик по корпусу. Не вистачає влучань від українця. Але от і чудове влучання! Джошуа похитнувся. Усик забирає цей раунд без питань.

6 раунд. На екваторі бою Усик відмінно рухається. Джошуа контролює центр рингу і контролює наступ українця. Усик наразі мало створює проблем британцю. Під кінець раунду Джошуа підловив Сашка важким влучанням.

5 раунд. Джошуа починає ловити Сашка. Однак, наш боксер добре рухається і добре захищається. Обмінюються ударами суперники. У британця, звісно, удари дуже важкі. Але і Усик непогано влучає.

4 раунд. Усик продовжує свої наскоки. Вже є перші зіштовхування і на обличчі Сашка вже є сліди цього. Наразі абсолютно рівний бій.

3 раунд. Тактичний бокс завершується першим розміном ударів. Усик непогано влучив. Українець першим почав активний наступ і було дуже небезпечно для обох.

2 раунд. Боксери вже більш активні. Усик активно працює, але удари для прогріву. Не може наш боксер наразі підібратися до суперника. Джошуа відверто захищається.  

1 раунд. Усик добре рухається. Однак, бокс дуже обережний. Перше влучання від українця. Джошуа майже простояв увесь раунд.

00:17. Бій розпочався.

00:11. Майкл Баффер представляє боксерів і суддів, пояснює правила. Невдовзі бій.

00:05. А тепер вихід Ентоні Джошуа. Щось забагато феєрверків, так ніби британець вже виграв.

00:02. Майкл Баффер запрошує на ринг Олександра Усика. Виходить наш боксер. Стиль космонавта.

23:59. Лунають гімни країни.

23:55. Ну все. Починається презентація бою.  

23:20. Останні приготування до бою.

23:03. Околі переміг нокаутом. Далі лише бій Усика. 

22:55. Розпочався останній бій андеркарта. Британець Лоуренс Околі проти Ділана Прасовича з Чорногорії.

22:42. За словами промоутера Усика Олександра Красюка, вболівати за нашого боксера приїхали Василь Ломаченко, Віталій Кличко, Андрій Шевченко, Андрій Ярмоленко, Олександр Зінченко.

22:30. Ще раз нагадаємо інформацію про учасників головного бою.

22:18. А це відео того, як Сашко приїхав на «Тоттенгем».

22:07. Усик також вже приїхав на стадіон.

22:02. Кілька фото з приїздом Ентоні Джошуа на арену.

22:00. А ось такий вигляд має в ці хвилини арена «Тоттенгем».

21:35. Тим часом завершився ще один бій. Британський боксер напівважкої ваги Каллум Сміт нокаутував Леніна Кастільо (Домініканська Республіка) у другому раунді. Нокаут був важким...

21:30. Добрий вечір. Розпочинаємо з боїв андеркарта. Вже завершився бій українського боксера напівсередньої ваги Максима Продана, який не зміг захистити титул IBF International в поєдинку з албанцем Флоріаном Марку. Марку переміг Продана роздільним рішенням суддів: 99:91, 93:97, 94:96.

=========

Сьогодні, 25 вересня, чемпіон світу за версіями WBA, WBO, IBF, IBO Ентоні Джошуа захищатиме свої пояси в бою з українським претендентом Олександром Усиком. Для українця поєдинок стане першим чемпіонським в суперважкій вазі.

Бій Усика і Джошуа відбудеться 25 вересня на арені «Тоттенгем» в Лондоні.

Початок шоу заплановано на 22:00 за Києвом. Бій Усик – Джошуа розпочнеться орієнтовно в 01:00 в ніч з 25 на 26 вересня. Поєдинок в прямому ефірі для України транслюватиме відеосервіс MEGOGO в форматі pay-per-view.

Читайте також: Усик здатен провести проти Джошуа найкращий бій в житті

Вчора боксери пройшли офіційну процедуру зважування. Офіційний вага Усика - 100,2 кг. Це рекордна вага Усика в кар’єрі. Українець виявився легшим за Джошуа майже на дев'ять кілограм.

Як повідомляв Укрінформ, майбутній бій стане для Усика третім в суперважкій вазі. Раніше він перемагав Чазза Візерспуна (технічним нокаутом) і Дерека Чісору (за очками).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-