Футбол: сьогодні збірна України U19 зіграє перший матч відбору Євро

Футбол: сьогодні збірна України U19 зіграє перший матч відбору Євро

Укрінформ
У середу, 6 жовтня, футболісти  юнацької збірної України U19 розпочинають відбірковий турнір Євро-2022 у групі 5.

Як повідомляє пресслужба УАФ, у стартовому матчі відбіркового турніру у Польщі підопічні Володимира Єзерського зустрінуться з командою Мальти. У квартеті також виступають Польща та  Фінляндія, передає Укрінформ.    

«Найменше інформації про нашого першого опонента - Мальту. Знаю, що там вертикаль збірних вибудовують італійці. До речі, на Мальті перенесли останній тур чемпіонату, щоб усі збірні краще підготувалися до своїх ігор. Фінляндія збереться всьоме за останній рік. Вона вже встигла провести два товариські поєдинки зі шведами. Наскільки мені відомо, фінни працюють уже тиждень, причому останніми днями - у Польщі. У збірної Фінляндії сім гравців виступають у  вищому дивізіоні, також є представники чемпіонатів Англії, Німеччини та Данії. А що стосується господарів змагань, то поляки цьогоріч уже провели кілька спарингів. Вони також уже близько тижня готуються до турніру. Фаворитами кваліфікаційного раунду я вважаю збірні Фінляндії та Польщі. Однак Україна зробить усе можливе, щоб посісти одне з двох перших місць, які дають можливість пробитися до елітраунду Євро», - так оцінив силу суперників Єзерський. 

Поєдинок України з Фінляндією пройде 9 жовтня, з Польщею - 12 жовтня. 

Читайте також: Україна назвала склад на матчі відбору юнацького футбольного Євро-2022

Згідно з регламентом, володарі двох перших місць у квартетах та найкраща збірна серед тих, що посядуть треті місця за результатами матчів із першими та другими командами, приєднаються до Португалії в елітраунді кваліфікації. Там виступатимуть 28 збірних, розбитих на сім груп, переможці яких на Євро-2022 складуть компанію Словаччині.

Фото: uefa.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-