Скрипник: «Зоря» докладе всіх зусиль, аби знову перемогти ЦСКА

Скрипник: «Зоря» докладе всіх зусиль, аби знову перемогти ЦСКА

Укрінформ
Головний тренер футболістів луганської «Зорі» Віктор Скрипник поділився очікуваннями від сьогоднішнього домашнього матчу Ліги конференцій проти клубу ЦСКА (Софія).

Як повідомляє пресслужба «Зорі», наставник української команди, запевнив, що його підопічні спробують знову перемогти болгар, передає Укрінформ.

«Ми перемогли цю команду два тижні тому (1:0) і докладемо усіх зусиль, аби знову виграти. Не завжди фаворит йде з поля переможцем, що й показала минула гра. Ми досягли того, чого хотіли. І прагнемо зробити те саме. Наш суперник також приїхав, щоб показати майстерність. Кожна з команд хоче набирати очки для свого рейтингу та своєї країни. Для іміджу... Кожна команда, яка грає у щільному графіку, має травмованих. Ми - не виняток. Деякі наші гравці не братимуть участі у цій грі. У той же час є хлопці, що повернулися - Вернидуб, Луньов. Цвек тренувався, сподіваюсь, що нам допоможе. Травми, на жаль, є невід'ємною частиною футболу. Ми готові до всього. У нас є гравці, які вийдуть і доведуть свій клас», - сказав Скрипник.

Матч «Зоря» - ЦСКА розпочнеться у четвер на «Славутич-Арені» у Запоріжжі о 19.45.

В іншому поєдинку квартету С Ліги конференцій італійська «Рома» о 22.00 зійдеться в Римі з норвезьким клубом «Буде-Глімт».

Читайте також: «Зоря» переграла болгарський ЦСКА у Лізі конференцій УЄФА

Турнірне становище: «Буде-Глімт» - 7 очок, «Рома» - 6, «Зоря» - 3, ЦСКА - 1.

Фото: zarya-lugansk.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-