Parimatch став партнером жіночої команди «Шахтаря»

Parimatch став партнером жіночої команди «Шахтаря»

Фото
Укрінформ
Колектив виступає у жіночій Першій лізі України.

Компанія Parimatch оголосила про початок партнерства з жіночою командою футбольного клубу «Шахтар», повідомляє Укрінформ.

Безпосередньо під час презентації партнерства в PM Media Club обговорили перспективи розвитку жіночого футболу в Україні.

«Місія «Шахтаря» - започатковувати нові тренди розвитку футболу у всіх його напрямках. Ми раді бути частиною історії розвитку жіночого футболу в Україні. Наявність жіночої команди виводить клуб на абсолютно новий рівень. Ще три роки тому наявність жіночої команди сприймалася суспільством тверезо й раціонально.

Читайте також: Харківський "Житлобуд-2" достроково виграв жіночий чемпіонат України з футболу

Наша місія - змінювати сприйняття, встановлювати нові тренди. Медійність зруйнує всі стереотипи і бар’єри пов’язані з жіночим футболом», - сказав директор департаменту маркетингу і комунікацій «Шахтаря» Юрій Сверидов.

Заступник начальника відділу жіночого футболу УАФ Сергій Новіков розповів, чому УАФ зобов’язала українські клуби утримувати у своїй структурі жіночі команди.

«Нарешті про жіночий футбол почали більше говорити. «Шахтар» провів правильну кампанію і створив команду, яка лідирує в Першій лізі. План розвитку жіночого футболу реалізовують на основі проекту УЄФА «Час діяти». Суть програми в тому, щоб вивести жіночий футбол на новий рівень.

Ми плануємо зробити так, щоб кожен клуб Першої ліги теж мав свої команди. За рік ми вдвічі збільшили кількість учасників у жіночому футболі. Ми не можемо сказати, що результат буде завтра, але через 5-7 років жіночий футбол зможе конкурувати з чоловічим за популярністю і охопленням», - заявив Сергій Новіков.

Читайте також: Україна посідає 22 місце у таблиці коефіцієнтів УЄФА для жіночих клубів

«Результати українських спортсменок свідчать, що вони дійсно круті та готові приносити перемоги країні. Жіночий спорт ні у чому не поступається чоловічому. Це світовий тренд - який Україна вже наздоганяє. Саме тому ми проводимо цей захід, щоб більше розказати про можливості жіночого спорту, зокрема, футболу.

Ми маємо активно розвивати цей напрямок. І Parimatch Ukraine, як перша легальна беттінг-компанія, зацікавлена у цьому. Ми раді розпочати співпрацю з жіночою командою ФК «Шахтар», впевнені, вона буде демонструвати найкращі результати в українському футболі та гучно заявить про себе в Європі», - підсумувала head of communications Parimatch Ukraine Альона Кобозева.

Фото: Parimatch

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-