Чемпіонат хокейної Суперліги стартує на початку грудня

Чемпіонат хокейної Суперліги стартує на початку грудня

Укрінформ
Свою участь підтвердили шість клубів.

Чемпіонат української хокейної Суперліги стартує на початку грудня, повідомляє XSPORT, передає Укрінформ. Попередня дата першого туру – 7-8 грудня.

Наразі організатори працюють над запуском нової ліги, готують регламент змагань та формують календар матчів.

Залежно від остаточного складу учасників Суперліги, кожна команда зіграє близько 30 матчів регулярного чемпіонату, після чого стартує плей-офф.

Свою участь у Суперлізі підтвердили «Донбас», «Краматорськ», «Маріуполь», «Білий Барс», СК «Сокіл» та «Молода Гвардія». Організатори нового чемпіонату також чекають на відповідь від харківського «Динамо».

Хокейну Суперлігу було створено на тлі конфлікту Федерації хокею України з «Донбасом» та «Краматорськом», які були виключені з розіграшу Української хокейної ліги. На знак солідарності залишили склад УХЛ «Маріуполь» та «Білий Барс».

ФХУ дискваліфікувала «Донбас» та «Краматорськ» через порушення регламенту змагань. Клуби використовували у матчах чемпіонату гравців, тимчасово відсторонених Федерацією.

Читайте також: «Сокіл» переміг «Дніпро» і повернув собі лідерство в УХЛ

Як повідомляв Укрінформ, після виключення «Донбасу» та «Краматорська», а також виходу «Маріуполя» та «Білого Барса» у чемпіонаті УХЛ залишилося лише чотири клуби — «Сокіл», «Кременчук», «Дніпро» та «Рулав Одд».

Фото: hcdonbass.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-