Усик: я стану абсолютним чемпіоном світу в двох вагових категоріях

Усик: я стану абсолютним чемпіоном світу в двох вагових категоріях

Фото
Укрінформ
Український боксер поспілкувався з дітьми в рамках фан-зустрічі, яку ініціював PM Foundation.

Український чемпіон світу у суперважкій вазі з боксу Олександр Усик провів майстер-клас і поспілкувався з дітьми в рамках програми фонду PM Foundation, повідомляє Укрінформ.

Боксер розповів про подальші плани і проаналізував свій бій проти Ентоні Джошуа в розрізі можливого реваншу в Україні.

«Я б побоксував з Тайсоном Ф’юрі. Він спеціально провокує своїх суперників, щоб опоненти думали не про поєдинок, а про той бруд, який Тайсон виливає на них. Я стану абсолютним чемпіоном світу у двох вагових категоріях. Їх ще не було? Будуть», - сказав Олександр Усик.

«Я 7 разів передивлявся свій бій з Джошуа, 4 рази занотовував свої помилки. Найголовніше в боксі - це ноги. Вони ведуть до перемог і допомагають уникати поразок. Стосовно можливості провести матч-реванш в Києві скажу одне: я і Ентоні беруть в цьому участь, а організатори підраховують свій прибуток, це бізнес для них. Беремо «Олімпійський» і «Вемблі», наприклад. В Лондоні більше платоспроможних людей, аніж в Києві. На даний момент топові боксери (Джошуа, Ф’юрі) рахують свої гроші», - розповів український боксер.

Читайте також: У Рівному презентували програму «Спортивний наставник»

«Фізична культура та спорт – це насамперед інструменти для покращення здоров'я та розвитку соціальних навичок дітей. Такий підхід наша команда застосовує у всіх програмах, у тому числі і «Спортивний наставник», в якій відомі спортсмени та тренери не просто дають можливість займатися спортом нашим діткам, а й надихають їх, стають для них справжнім прикладом сили духу, цілеспрямованості та формування себе, як особистостей», - підсумував директор представництва міжнародного фонду Parimatch Foundation в Україні Вадим Місюра.

Як повідомляв Укрінформ, Олександр Усик одноголосним рішенням суддів переміг Ентоні Джошуа і став чемпіоном світу у суперважкій вазі.

Фото: Parimatch

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-