Відбувся відкритий Кубок Київської області з фігурного катання

Відбувся відкритий Кубок Київської області з фігурного катання

Укрінформ
Протягом двох днів розіграли 35 комплектів нагород серед 101 учасника віком від 5 до 16 років.

27-28 листопада на арені «Льодограй» (Богуслав, Київська область) відбувся відкритий Кубок Київської області з фігурного катання серед юніорів та юніорок. У змаганнях взяли участь спортсмени з Києва і Київської області, Одеси, Харкова, Умані та Білої Церкви, передає Укрінформ.

Серед наймолодших учасників призові місця посіли  Єфросінія Ставнійчук (Київ), Софія Назаренко (Київ), Емілія Дробот (Київ) та Філіп Соляник (Київ).

Серед кандидатів у майстри спорту найкращими були кияни Кирило Киричко та Аліна Андрієвська.

«Лото-Забава» та лотерейний оператор «М.С.Л.» вітають переможців та учасників змагання, а також бажають їм нових звершень та нових перемог.

Читайте також: Нові рекорди України встановлені на арені «Льодограй» у Київській області

Льодова арена «Льодограй» - відмінний приклад того, що лотереї можуть успішно сприяти розвитку спорту.

Льодова арена «Льодограй» збудована у 2014 році у місті Богуслав за 100% фінансування оператора державних лотерей «М.С.Л.» («Лото-Забава», «Мегалот» та ін.).

Будівництво льодової арени та фінансування богуславської дитячої хокейної команди «Шершні» і команди фігуристів є підтвердженням соціальної спрямованості лотерей на підтримку дитячого спорту в Україні.

На арені «Льодограй» тренується більше 450 дітей різного віку, які вже стали призерами і золотими медалістами українських та міжнародних змагань.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-