«Динамо» і «Шахтар» покарали за образливі банери

«Динамо» і «Шахтар» покарали за образливі банери

Укрінформ
За баннери також покарали «Шахтар».

Контрольно-дисциплінарний комітет Української асоціації футболу застосував низку санкцій щодо київського «Динамо», повідомляє Укрінформ.

Киян покарали за расизм, банери та некоректні висловлювання, при цьому за банери також було покарано і «Шахтар».

«КДК УАФ, розглянувши справу щодо проявів расизму вболівальниками «Динамо» під час матчу 14-го туру чемпіонату УПЛ 6 листопада 2021 року «Динамо» — «Ворскла», зобов’язав «Динамо» сплатити обов’язковий грошовий внесок у розмірі 250 000 гривень і зобов’язав «Динамо» провести один матч без уболівальників умовно з випробувальним терміном до кінця сезону УПЛ 2021-22.

За демонстрацію вболівальниками «Динамо» та «Шахтаря» під час матчу 10-го туру чемпіонату УПЛ 3 жовтня 2021 року «Динамо» — «Шахтар» банерів, що ганьблять честь і гідність суперників, КДК УАФ застосував до обох клубів санкцію у вигляді обов’язкового грошового внеску в розмірі 50 000 гривень.

КДК УАФ зобов’язав «Динамо» сплатити обов’язковий грошовий внесок у розмірі 50 000 гривень за необґрунтовані та некоректні висловлювання помічника головного тренера Динамо Еміліана Караса на адресу головного арбітра матчу «Маріуполь» — «Динамо», — йдеться в заяві УАФ..

Читайте також: Довбик і Скрипник - лауреати листопада-грудня у Прем'єр-лізі України

Як повідомляв Укрінформ, «Динамо» пішло на зимову перерву на другому місці турнірної таблиці УПЛ. Відставання від лідера чемпіонату, «Шахтаря», становить два очки.

Фото: facebook.com/druzidynamo

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-