Бокс: Шевченко вимагає дискваліфікувати всіх росіян

Бокс: Шевченко вимагає дискваліфікувати всіх росіян

Укрінформ
Президент ФБУ Кирило Шевченко наполягає на дискваліфікації всіх російських боксерів, суддів і функціонерів. 

Кирило Шевченко, якого обрали на посаду президента Федерації боксу України 22 лютого 2022 року, звернувся з пропозицією до Міжнародної боксерської федерації (IBA) вилучити зі всіх рейтингів та дискваліфікувати всіх російських та білоруських боксерів, суддів та функціонерів, передає Укрінформ. 

«Після початку війни більшість видатних українських боксерів вступили до лав територіальної оборони, а дехто зі зброєю в руках стоїть на передовій. Майже кожний керівник місцевого осередку ФБУ бере активну участь в обороні свого регіону. 

Закликаю світову боксерську спільноту прийняти ще більш жорсткі санкції щодо боксерів з Росії та Білорусі, як це вже зробили всі професійні боксерські  організації світу. А саме, виключити російських та білоруських боксерів з усіх рейтингів та дискваліфікувати, заборонивши останнім брати  участь у будь-яких заходах під егідою IBA.

Читайте також: Боксерів з Росії та Білорусі відсторонили від міжнародних турнірів

Це саме стосується і російських суддів та функціонерів. У тому числі тих, які займають керівні посади в Міжнародній федерації боксу», - заявив Кирило Шевченко. 

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого Росія завдала ракетного удару по українських містах, а пізніше розпочала повномасштабне вторгнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-