Провідний форвард збірної Росії Дзюба не поїхав на збір «через ситуацію в Україні»

Провідний форвард збірної Росії Дзюба не поїхав на збір «через ситуацію в Україні»

Укрінформ
Батько футболіста – уродженець міста Лубни Полтавської області.

Колишній капітан футбольної збірної Росії Артем Дзюба попросив за сімейними обставинами не викликати його на березневий збір національної команди у зв'язку із «ситуацією в Україні», де має багато родичів. Як повідомляє Укрінформ, про це повідомляється на сайті РФС.

«У неділю ми поспілкувалися з Артемом телефоном, він запевнив, що… дуже хоче грати за збірну. Але зараз, у зв'язку з непростою ситуацією в Україні, де у нього проживає багато родичів, вибачився та попросив за сімейними обставинами його на цей збір не викликати. Ми домовилися, що залишаємось із ним на зв'язку», - розповів головний тренер збірної Валерій Карпін.

Читайте також: Росію не допустили на чемпіонат світу-2022 з футболу

Тренувальний збір російської національної команди пройде у Москві 21-27 березня.

Як повідомлялося 28 лютого, ФІФА та УЄФА усунули російські клуби та збірну країни від участі у всіх міжнародних змаганнях.

Артем Дзюба (1988, москва) - найкращий бомбардир в історії чемпіонатів росії та найкращий бомбардир в історії збірної росії з футболу. Батько футболіста – уродженець міста Лубни Полтавської області, працював міліціонером, грав у футбол в обласних турнірах.

Читайте також: Росію майже повністю стерли зі світового спорту. Список санкцій

24 лютого президент Росії Володимир Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запроваджено військовий стан, оголошено загальну мобілізацію, країна дає відсіч загарбникам.

Після початку війни Росія була піддана масштабним та всебічних санкцій з боку світової спільноти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-