Караваєв не зміг стримати сліз, дякуючи українським воїнам

Караваєв не зміг стримати сліз, дякуючи українським воїнам

Відео
Укрінформ
«Дуже важко емоційно виходити на поле та грати у футбол, думати про щось інше, оскільки всі знають, яка зараз ситуація у нашій країні».

Захисник «Динамо» Олександр Караваєв розповів про благодійне турне киян на підтримку України. Наприкінці прес-конференції футболіст не зміг стримати сліз, висловлюючи подяку українським воїнам, передає Укрінформ.

«Це єдине, що ми можемо зробити зараз, – виходити на футбольне поле, грати у футбол і збирати кошти для своєї Батьківщини. Ми це вміємо, ми це робимо, і якщо є така можливість зараз, то ми використовуватимемо її максимально і віддаватимемося в кожному матчі.

Дуже важко емоційно виходити на поле та грати у футбол, думати про щось інше, оскільки всі знають, яка зараз ситуація у нашій країні. Але скрізь, де ми бували, нас дуже тепло приймали, усі допомагали нам. Тому хотілося б подякувати всім країнам, містам і футбольним клубам, які разом з нами допомагають Україні, яка страждає від військових дій. Упевнений, що невдовзі ми переможемо. Також велика подяка та низький уклін української армії, нашим воїнам, які захищають рідну землю», - сказав Караваєв.

Читайте також: «Динамо» не змогло обіграти «Клуж» в благодійному матчі

У рамках благодійного турне команда Мірчі Луческу обіграла «Легію» (3:1) та «Галатасарай» (3:1) та зіграла внічию з ЧФР «Клуж» (0:0). У вівторок, 26 квітня, «Динамо» зіграє із дортмундською «Боруссією». Початок матчу – о 19:00 за київським часом.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії продовжується вже 57-й день.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-