Марта Костюк: Перемога над Крейчиковою для мене особлива

Марта Костюк: Перемога над Крейчиковою для мене особлива

Укрінформ
Українська тенісистка Марта Костюк у матчі другого кола турніру WTA в Істборні обіграла 15-ту «ракетку» світу Барбору Крейчикову з Чехії.

Спортсменка рада, що змогла перервати серію невдач у поєдинках із суперницями з топ-20 світового рейтингу, передає Укрінформ. 

«Очевидно, що перемога над Крейчиковою для мене особлива. У мене були важкі поразки у матчах із суперницями з топ-20 і лише одна перемога. Рада, що виграла другий сет і отримала шанс продовжити матч. Барбора - чудова людина. Знаю її багато років. Вона не змінилася навіть попри те, що виграла багато турнірів Grand Slam. Пвд час матчу я сильно нервувала, оскільки до цього лише одного разу у моїй кар'єрі гру переносили на наступний день. З самого ранку була напруженою і боялася , що просто розгублю енергію. Я щаслива, що пройшла до наступного колоа, - сказала Марта.

Читайте також: Калініна обіграла п'яту «ракетку» світу і вийшла до 1/8 фіналу турніру WTA в Істборні

За вихід до чвертьфіналу турніру киянка зустрінеться з переможницею матчу між 10-м номером посіву швейцаркою Жіль Белен Тайхманн (№23) та британкою Геррієт Дарт (№103). Ця гра була також припинена за рахунку сетів 1:1.

Фото: btu.org.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-