Джокович увосьме закінчить рік першою ракеткою світу

Джокович увосьме закінчить рік першою ракеткою світу

Укрінформ
Статус першої ракетки України зберігає за собою Віталій Сачко.

Чоловіча тенісна асоціація (ATP) оновила рейтинг перед стартом Підсумкового турніру-2023, передає Укрінформ.

Лідер світового заліку Новак Джокович після перемоги над норвежцем Гольгером Руне у стартовому матчі Підсумкового турніру гарантував собі перше місце у рейтингу за підсумками 2023 року. Серб увосьме закінчить рік лідером світового рейтингу та оновить власний рекорд за цим показником.

У топ-10 рейтингу покращили свої позиції Александер Звєрєв та Гольгер Руне, а Губерт Гуркач піднявся з 11-го місця на 9-те, обігнавши Тейлора Фріца та Каспера Рууда, що втратили очки за минулорічний Підсумковий турнір. Рууд випав з топ-10.

Статус першої ракетки України зберігає за собою Віталій Сачко, який піднявся на одну позицію та займає тепер 165-й рядок рейтингу. Друга ракетка національного заліку Ілля Марченко йде тепер 218-м. Покращили свої позиції Олексій Крутих та Ерік Ваншельбойм, які піднялися на чотири та три рядки. Тепер вони займають 236-е та 379-е місця відповідно.

Читайте також: Ангеліна Калініна: Дуже рада і щаслива виступати за збірну України

Як повідомляв Укрінформ, наступного року жіноча збірна України зіграє у раунді Qualifiers за право виступити у фінальному турнірі Кубка Біллі Джин Кінг. 

Фото: Getty Images 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-