У Києві пройшли проводи збірної України на зимові Юнацькі Олімпійські ігри

У Києві пройшли проводи збірної України на зимові Юнацькі Олімпійські ігри

Укрінформ
У столичному Олімпійському домі відбулися проводи української команди на IV зимові Юнацькі Олімпійські ігри (ЮОІ).

Змагання відбудуться з 19 січня по 1 лютого у провінції Канвондо (Республіка Корея), передає Укрінформ. 

Під час церемонії з напутніми словами до юних олімпійців, тренерів та представників штабу, які супроводжуватимуть команду, звернувся президент НОК України Вадим Гутцайт. Він підтримав учасників, які у такий складний для нашої країни час, мають можливість представляти Україну на головному зимовому юнацькому мультиспортивному форумі світу.

Серед почесних гостей свята були представники Посольства Республіки Корея в Україні на чолі з Послом паном Кім Хьонг Те, а також олімпійський чемпіон з фристайлу Олександр Абраменко та олімпійська чемпіонка з біатлону Олена Білосюк.

Сюрпризами для юних спортсменів стали відеопривітання від титулованих українських атлетів, серед яких - чемпіони та призери Олімпійських ігор, чемпіонатів світу та Європи, а також цікава тематична вікторина про ЮОІ.

Читайте також: IV зимові Юнацькі Олімпійські будуть рекордними за кількістю учасників

За доброю традицією збірна команда України урочисто отримала Державний прапор України, який є підтримкою та символом незламності української нації. Цього разу Державний прапор вручили три Олімпійські чемпіони: Вадим Гутцайт (фехтування), Олександр Абраменко (фристайл), Олена Білосюк (біатлон).

Фото: facebook.com/olympicua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-