Юна повітряна акробатка з Донеччини встановила рекорд України – вис на пальчиках ніг

Юна повітряна акробатка з Донеччини встановила рекорд України – вис на пальчиках ніг

Укрінформ
Юна повітряна акробатка з Донеччини - 7-річна Олександра Шабалтій встановила рекорд України, здійснивши вис на пальчиках ніг без страховки.

Про це у Фейсбуці повідомила керівниця некомерційної організації «Національний Реєстр Рекордів України» Лана Вєтрова, передає Укрінформ.

«7-річна повітряна акробатка Олександра Шабалтій встановила рекорд України, від споглядання якого навіть у мене завмирає серце, – вис на пальчиках ніг. Уявіть: на ланцюгах! в динаміці! обрив у стопи! без страховки!», - написала Вєтрова та опублікувала відповідну фотографію дівчинки у час встановлення цього рекорду.

За словами керівниці, упродовж всього виступу дівчинки глядачі в цирку не відривали очей від маленької фігурки на ланцюгах і боялися навіть поворушитись.

Вєтрова розповіла, що Олексадра Шабалтій народилась у прифронтовому місті Покровськ Донецької області в сім’ї поліцейських. Потім разом з батьками переїхала у місто-герой Маріуполь, але родина змушена була покинути місто, коли нависла загроза окупації.

На даний час Олександра мешкає з мамою у місті Дніпро, а батько несе службу в Донецькій області.

«Ось така у маленької рекордсменки героїчна біографія. І попри всі намагання ворога відібрати у Саші місто її дитинства, попри спроби закидати її рідний Покровськ ракетами, маленька дівчинка родом з прифронтової зони високо над куполом цирку піднімає звання рекордсменки України», - підкреслила Вєтрова.

Читайте також: Вікторія Онопрієнко, художня гімнастка

Національний Реєстр Рекордів України - українська некомерційна організація, що займається обліком і реєстрацією світових рекордів в Україні та за її межами. Заснована 10 жовтня 1989 року спортивним журналістом і телеведучим Валентином Щербачовим. Контролює складання Книги рекордів України.

Фото: nashemisto.dp.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-