Паралімпійська збірна України виграла медальний залік ЧС з легкої атлетики у приміщенні

Паралімпійська збірна України виграла медальний залік ЧС з легкої атлетики у приміщенні

Укрінформ
Українці здобули 13 «золотих» нагород.

Паралімпійська збірна України здобула 24 медалі на ЧС з легкої атлетики у приміщенні, який провели у Реймсі, Франція, повідомляє пресслужба Національного комітету спорту інвалідів України, передає Укрінформ.

У змаганнях взяли участь спортсмени з 9 країн світу. Команду України представило15 пара атлетів та 1 спортсмен-лідер (гайд). Українцям вдалось виграли 13 «золотих», 7 «срібних» та 4 «бронзові» нагороди.

Чемпіонами світу зокрема стали: Максим Коваль (штовхання ядра зі світовим рекордом 17,40 м), Василь Біленко (біг на дистанції 60 м з барʼєрами), Вікторія Шпачинська (штовхання ядра), Павло Волуйкевич (біг на 1500 м), Людмила Даниліна (біг на 1500 м, біг на 800 м та біг на 3000 м), Юлія Шуляр (біг на 200 м), Кирило Безверхов (стрибки у висоту), Руслана Мурваська (стрибки у висоту, золото в жіночій естафеті 4х400 м).

Читайте також: Українські паралімпійці-легкоатлети виграли 15 медалей на турнірі у Дубаї

Українці очолили медальний залік ЧС, другими стали Португальці – у них 16 нагород: 9 «золотих» та 7 «срібних», третє місце у Іспанії, які здобули 14 медалей: 7 «золотих», 2 «срібних» та 5 «бронзових».

Фото: paralympic.org.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-