Україна виграла сім нагород Євро зі стрільби з пневматичної зброї

Україна виграла сім нагород Євро зі стрільби з пневматичної зброї

Укрінформ
Успішно завершила свої виступи на чемпіонаті Європи зі стрільби з пневматичної зброї в угорському місті Дьйор збірна України. 

Нашим спортсменам вдалося завоювати 7 нагород  - 2 золоті, 4 срібні та 1 бронзову, передає Укрінформ. 

Чемпіонами континенту у стрільбі з пневматичного пістолета серед змішаних команд стали Олена Костевич та Олег Омельчук. У матчі за «золото» українці були влучнішими за суперників з Австрії Сільвії  Штайнер та Річарда Цехмайстера  - 17:11. Відзначимо, що ця дисципліна є олімпійською. 

Чемпіонами Європи у стрільбі з пневматичної гвинтівки на 10 м у категорії «тріо» стали Сергій Куліш, Святослав Гудзий та Олег Царьков. У фіналі наші стрільці були влучнішими за суперників з Хорватії - 17:11.

У таком ж складі українські чоловіки здобули «срібло»  у командній стрільбі з пневматичної гвинтівки на 10 м. Сергій Куліш, Святослав Гудзий та Олег Царьков набрали 1887,6 очка та на 6 десятих очка випередили команду Хорватії (1887,0). 

«Срібло» у вправі «тріо» у стрільбі з пневматичного пістолета серед жінок здобули Олена Костевич, Юлія Ісаченко та Вілена Бевз. У матчі за золоту медаль українки поступилися двома очками угорському тріо - 15:17.

Читайте також: Костевич та Омельчук здобули «золото» на ЧЄ з кульової стрільби

Також срібними призерами у стрільбі з пневматичного пістолета на 10 м, категорія «тріо», стала наша чоловіча команда: Олег Омельчук, Павло Коростильов та Віктор Банькін. У фіналі наші стрільці поступилися суперникам з Туреччини з рахунком 11:17.

Ще раніше дві нагороди вибороли  жіноча і чоловіча команди у стрільбі з пневматичного пістолета на 10 м. 

Фото: facebook.com/olympicua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-