Хокеїсти юнацької збірної поступилися канадській Alberta U18 All-Star Team

Хокеїсти юнацької збірної поступилися канадській Alberta U18 All-Star Team

Укрінформ
Починаючи з 24 березня, юнацька збірна України з хокею U18 проведить тижневий навчально-тренувальний збір під, час якого заплановані товариські матчі проти Alberta U18 All-Star Team.

Перша зустріч на Ken Bracko Arena, Max Bell Center в Альберті завершилася в овертаймі перемогою господірів - 2:1 (0:0, 0:0, 1:1, 1:0), передає Укрінформ.

Шайби:  Інглз (49- та хвилина), Дітц (62) - Ілля Шибінський (43). 

З перших хвилин матч розпочався дуже активно, команди обмінювались атаками, але жодна із них не закінчилась успіхом. Перекидавши суперника майже вдвічі протягом матчу, збірна України змогла відкрити рахунок лише на початку третього періоду. Завдяки чітким передачам Гавриїла Сімчука та Рената Ахмедова у більшості, шайбу закинув Ілля Шибінський. Канадська команда досить швидко відновила рівність в рахунку, скориставшись помилкою у захисті нашої збірної. 

Перед фінальною сиреною українці мали фантастичну можливість вийти вперед, але вдруге переграти голкіпера не вийшло. В овертаймі ініціативу перехопили суперники, але добре грав голкіпер Олександр Левшин. Лише після контратак українців господарі льоду закинути переможну шайбу.

Читайте також: Хокей: відомий склад збірної України U18 для підготовки до чемпіонату світу

Після закінчення офіційної частини гри команди провели булітну серію, яка закінчилась з рахунком 1:0 на користь українців. Голом відзначився Ілля Шибінський. 

Фото: facebook.com/fhu.com.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-