Перша ліга: загострилася боротьба за другу путівку до УПЛ

Перша ліга: загострилася боротьба за другу путівку до УПЛ

Укрінформ
Після 3-го туру у чемпіонській групі української Першої ліги загострилася боротьба за другу пряму путівку до УПЛ.

Як повідомляє пресслужба УПЛ, заслуга в цьому належить передусім футболістам столичного «Лівого берега», які здолали в гостях іванофранківське «Прикарпаття» (1:0) і наблизилися до «Інгульця» з Петрового , що пропустив під завісу поєдинку у Волочиську (0:1), передає Укрінформ. 

Львівські «Карпати» зміцнили чільне становище, хоча звитяга над «Маріуполем» (3:1) далася їм нелегко. Гості навіть відкрили рахунок, але господарі завдяки підтримці вболівальників і наполегливості бразильського нападника Ігоря Невеса зуміли добитися зламу. 

Утім, головний тренер «зелено-білих» Мирон Маркевич після фінального свистка зазначив, що «Карпати» ще рано вітати з титулом найсильнішої команди Першої ліги. Багато що залежатиме від того, як львів’яни зіграють у наступних матчах - із «Лівим берегом» та «Інгульцем», найближчими переслідувачами.

Закріпився у чільній групі й «Епіцентр» з Кам'янець-Подільського, який переміг сумську «Вікторію» (3:1).

Читайте також: «Карпати» перемогли «Маріуполь» у чемпіонській групі Першої ліги

Що ж до групи вибування, то несподівано пригальмувала амбітна чернівецька «Буковина», яка втратила очки в поєдинку з кременчуцьким «Кременем» (0:0). А ось весняний спурт «Хуста» (три перемоги поспіль, 10 забитих м’ячів) допоміг підопічним Володимира Циткіна залишити небезпечну зону.

Фото: ФК «Карпати».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-