Футбольна школа «Динамо» підписала угоду про співпрацю із клубом «Талант»

Футбольна школа «Динамо» підписала угоду про співпрацю із клубом «Талант»

Укрінформ
Дитячо-юнацька футбольна школа київського «Динамо» ім. В. Лобановського продовжує розширювати співпрацю з клубами-партнерами, ставлячи на меті створити широку партнерську мережу у Києві та за його межами, щоб діти могли займатися футболом на найвищому рівні.

Як повідомляє пресслужба динамівців, мережа партнерів динамівської футбольної школи ще більше розширилася за межі Києва - угоду про співпрацю було підписано із дитячо-юнацьким футбольним клубом «Талант» із селища Глеваха Фастівського району, передає Укрінформ.

«Ми продовжуємо практику взаємодії зі школами столиці, київської області та усієї України, щоб зробити їх нашими союзниками задля єдиної мети - покращити якість підготовки футболістів, - зазначив після підписання угоди директор ДЮФШ «Динамо» ім. В. Лобановського Олександр Іщенко. - Сьогодні ми підписали угоду з амбітним та перспективним клубом «Талант» з Фастівського району. У нас будуть спільні тренінги, майстер-класи, спаринги, можливість участі у міжнародних турнірах тощо. Сподіваємося, рано чи пізно це принесе свої плоди, і наша співпраця буде обопільно вигідною.

«Наш клуб був заснований у 2016 році, тоді у нас займалося 8 дітей, а зараз - 120 від 6-ти до 16 років, - розповів керівник та засновник клубу «Талант», а також тренер найстаршої групи Олександр Єзерський. - Чотири наші команди вікових категорій U11, U13, U15 та U17 грають у чемпіонаті Київської області вищої ліги.

Побачив новину на офіційному сайті «Динамо» про те, що деякі клуби вже підписали угоди про співпрацю із «Динамо», і що клуб відкритий до подальших переговорів. Зв’язався із завучем школи Володимиром Жариковим, ми зустрілися обговорили деталі та зрозуміли, що маємо спільні інтереси, перш за все, у вихованні професійних футболістів. Хочеться, щоб наші хлопці розуміли, що у них є перспектива, що їм є, куди рости, і що найкращий, найтитулованіший клуб України може взяти їх на перегляд. Це велика мотивація для наших вихованців, я озвучив їм цю ідею, і вони її повністю підтримали».

Читайте також: Шапаренко та Шовковський - найкращі футболіст і тренер 25-го туру УПЛ

Як повідомлялося, наприкінці лютого ДЮФШ «Динамо» вже підписала угоди про співпрацю із шістьма клубами Києва та області, які стали офіційними партнерами та представниками академії ФК «Динамо» у різних районах Києва та за межами міста. А у березні угоду про співпрацю було підписано із львівською футбольною Академією No Limits.

Фото: fcdynamo.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-