Проєкт УАФ «Відкриті уроки футболу» стартував з Рівненщини

Проєкт УАФ «Відкриті уроки футболу» стартував з Рівненщини

Укрінформ
Проєкт Української асоціації футболу «Відкриті уроки футболу», що підтримує дітей, постраждалих від війни, розпочався з Рівненщини.

Як повідомляє пресслужба УАФ, футбольний захід для спілкування та встановлення дружніх зв'язків між дітьми відбувся в Острожці Дубенського району на місцевому стадіоні «Колос», передає Укрінформ.

Учасниками проєкту стали 72 дитини, серед яких були діти з особливими освітніми потребами, діти внутрішньо переміщених осіб, діти, позбавлені батьківського піклування, та діти військовослужбовців ЗСУ.

Після урочистої частини стадіон було повністю передано в розпорядження тренерів, волонтерів та дітлахів. Учасників фестивалю очікували позитивні емоції, соціальна інтеграція, виховання здорового способу життя, волонтерська та психологічна підтримка.

Футбольний фестиваль для дітей організував лідер волонтерів Олег Юрчук, який керував потужною та злагодженою роботою тренерів Олени Ковальчук, Юлії Мосійчук, Тетяни Якобчук, Наталії Юрчук, Сергія Устимчука, поліцейського офіцера Володимира Кужекіна та представників ювенальної поліції, а також волонтерів Надії Наумчук, Наталії Воробей, Юлії Воробей, Каті Погольської, Анжели Мудрик, Олі Захарчук, Іллі Коваля та інших. Футбольне поле для дітей підготував ФСК «Горизонт» (директор — Юрій Карпович).

Надав підтримку і сприяв проведенню заходу сільський голова Тарас Гордійчук.

Усі учасники фестивалю висловили вдячність нашим воїнам, які мужньо боронять державу й дають можливість жити і творити.

Читайте також: Керівники Мінмолодьспорту, УАФ і ДУ «Спорт для всіх» провели робочу зустріч

«Провівши цей захід, ми довели, що всі дітки мають право на щасливе та безтурботне дитинство, на гарний настрій та позитивні емоції. Тому ми докладемо максимуму зусиль, щоб цей футбольний фестиваль став для Острожецької громади традиційним», — підбив підсумки заходу Олег Юрчук.

Фото: РОАФ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-