Аліна Ягупова продовжить баскетбольну кар’єру в Іспанії

Аліна Ягупова продовжить баскетбольну кар’єру в Іспанії

Укрінформ
Капітан збірної України з баскетболу Аліна Ягупова та чемпіон Іспанії «Валенсія» погодили умови співпраці на наступний сезон.

Про це повідомляє пресслужба ФБУ, передає Укрінформ.

До іспанського клубу українка перейшла на початку 2024 року. У чотирьох матчах жіночої Євроліги, які вона встигла відіграти, українка набирала в середньому 10,3 очка, робила майже 2 підбирання, 2,3 передачі та 1,3 відновлення за гру. «Валенсія» всі ці чотири поєдинки виграла, але цього не вистачило для виходу до плей-офф.

В чемпіонаті Іспанії середній показник Ягупової у регулярній першості був 13 очок, 4 підбирання, 3 передачі, 1,6 перехоплення та 13,4 ефективності.

У березні Ягупова виграла перший трофей з «Валенсією», здобувши Кубок Іспанії (Кубок Королеви).

Минулого сезону «Валенсія» уперше стала чемпіонкою Іспанії, після чого виграла Суперкубок країни. Нині команда дійшла до півфіналу плей-офф чемпіонату, де у першому матчі здолала «Сарагосу» 80:53. Ягупова стала MVP раунду, відіграла 28 хвилин, набрала 25 очок, зробила 5 підбирань та 1 передачу.

Читайте також: Ягупова набрала 25 очок у грі плей-офф чемпіонату Іспанії з баскетболу

Другий поєдинок між командами-супернийями відбудеться сьогодні, 5 травня. Ще одну путівку за вихід у фінал розігрують «Авеніда» та «Жирона».

Фото: fbu.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-