Тренер футболістів «Шахтаря» Пушич: Чемпіонство - найпрекрасніша мить

Тренер футболістів «Шахтаря» Пушич: Чемпіонство - найпрекрасніша мить

Укрінформ
Головний тренер донецького «Шахтаря» Маріно Пушич поділився враженнями після перемоги над головними конкурентами - футболістами київського «Динамо» (1:0) та завоювання чемпіонського титулу.

Як повідомляє пресслужба ФК «Шахтар», наставник зазначив, що цей трофей має для нього велике значення, передає Укрінформ.

«Це мій перший виграний трофей в Україні. Він дуже важливий і має велике значення для мене. Особливо якщо згадувати, з чого ми починали, у якій ситуації перебувала команда, нашу програму під час єврокубкової кампанії, яку ми досить непогано пройшли, а також як змагалися в чемпіонаті України. У чемпіонаті України жорстка конкуренція, цей момент недооцінюють. Є багато команд, які можуть демонструвати хороший футбол, тому я надзвичайно пишаюся. Перш за все, хочу подякувати своїм рідним, адже вони постійно мене підтримують, дали мені змогу бути тут і здобути це чемпіонство. По-друге, хотів би подякувати моїм колегам, нашій тренерській сім’ї, які доклали надзвичайних зусиль у такий складний для країни час і за таких непростих умов. Дякую! Також без належного керівництва нічого б не вийшло. Усе завжди починається зверху. Хочу висловити особливу подяку президенту клубу, який постійно мене підтримує, директорам Сергію Анатолійовичу Палкіну та Дарійо Срні, завдяки яким я опинився в «Шахтарі», - вони дали мені тоді впевненість та підтримували щосекунди. Без їхнього лідерства цього б не сталося, тому дуже їм вдячний, що дали нам змогу бути чемпіонами. Щиро дякую нашим уболівальникам, зважаючи на те, у яких умовах клубу доводиться працювати, як країна змушена виживати, ці люди просто неймовірні. Хочемо присвятити це чемпіонство нашим уболівальникам та всім українцям... Власне, це найпрекрасніша мить - виграти трофей, підняти його й тримати над собою, відчуваючи, що врешті досягнув чогось особливого», - сказав Пушич.

Читайте також: «Шахтар» мінімально переграв «Динамо» та достроково став чемпіоном України з футболу

Як повідомляв Укрінформ, «Шахтар» удруге поспіль став чемпіоном України. У попередньому сезоні «гірники» випередили у боротьбі за чемпіонство «Дніпро-1».

Фото: shakhtar.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-