Перший за час війни фінал Кубка України матиме назву «Матч вдячності»

Перший за час війни фінал Кубка України матиме назву «Матч вдячності»

Укрінформ
Напередодні фінального матчу Кубку України, в якому 15 травня у Рівному на стадіоні «Авангард» зустрінуться полтавська «Ворскла» та донецький «Шахтар», в ефірі телемарафону «Єдині новини» виступив генеральний секретар Української асоціації футболу Ігор Грищенко.

Як повідомляє УАФ. він, зокрема, повідомив, що фінал назвали «Матчем вдячності», передає Укрінформ.

«Це буде перший фінал Кубка України, який ми проводимо з початку повномасштабного вторгнення агресора, і ми назвали його «Матч вдячності». Вдячності українським військовим, які зробили можливим узагалі проведення футбольних змагань, дозволили нам згадувати хоча б частинку мирного життя, дарувати позитив українцям. Від себе ми хочемо провести низку заходів вдячності захисникам та захисницям України.

Фінал відбудеться у Рівному, місті, яке на сьогодні може приймати на своєму стадіоні найбільшу кількість уболівальників завдяки наявності укриттів поблизу арени. Сподіваємося провести все на високому рівні. Хотілося б подякувати місцевій владі, яка максимально долучається до організації матчу», -сказав Грищенко.

Він також зазначив, що на на Україну очікує унікальне футбольне літо.

Читайте також: Відоме місце проведення першого раунду відбору футбольної збірної U17

«Взагалі на Україну очікує унікальне футбольне літо. Уже 20 травня наша юнацька збірна візьме старт на Євро-2024 (U17). Потім наші збірні зіграють на «дорослому» Євро-2024 й одразу ж на чемпіонаті континенту для футболістів віком до 19-ти років. А вже наприкінці липня олімпійська збірна України уперше в нашій історії розпочне виступи на Олімпійськиї іграх у Парижі. Тому нині усі зусилля Української асоціації футболу спрямовані на забезпечення потреб збірних. Сподіваюся, нам вдасться показати гідний результат на всіх турнірах. Закликаю українських уболівальників підтримати усі наші команди», - закликав генеральний секретар УАФ.

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-