Київ приймає турнір зі змішаних єдиноборств на честь загиблих воїнів

Київ приймає турнір зі змішаних єдиноборств на честь загиблих воїнів

Укрінформ
У столичному концертно-танцювальному залі «Ровесник» у п'ятницю, 31 травня, відбудеться масштабний турнір зі змішаних єдиноборств всесвітньої ліги World Global Fighting Championship (WGFC) - Kyiv fight Night.

Про це повідомив президент Mix Fight, почесний президент ліги WGFC Євген Степанюк під час пресконференції в Укрінформі, передає кореспондент агентства.

Очільник ліги подякував організації за популяризацію та розвиток змішаних єдиноборств на міжнародному рівні.

«У дуже важкий час для нашої держави ці змагання є потужним івентом, і ми продовжуватимемо й надалі організовувати подібні турніри», - зазначив Степанюк.

Почесний президент Mix Fight Promotion України Сергій Бабенко також додав, що майбутній турнір проводиться на знак вшанування пам'яті загиблих воїнів.

«Завтра ми будемо проводити захід на честь загиблих воїнів. На початку повномасштабного вторгнення я і мої хлопці пішли на передову. На превеликий жаль, є загиблі з нашого підрозділу... Тому ми повинні пам'ятати тих, хто віддав своє життя за незалежність. І наступного місяця ми також організуємо турнір на вшанування наших героїв», - наголосив Бабенко.

Як повідомив представник всесвітньої ліги WGFC Ках Басілія, в одному з поєдинків бойцівського вечора зустрінуться українець Володимир Лихобаба та майор грузинської армії Шота Бетлемідзе.

«Шота дуже популярний боєць у Грузії, без роздумів погодився на участь у київському турнірі, аби підтримати український народ. До того ж за два роки повномасштабного російського вторгнення на фронті, захищаючи Україну, загинули 68 грузинів», - уточнив Басілія.

Примітно, що в октагон завтра вийде чинний чемпіон світу з ММА Міро Ванадзе, який служить в ЗСУ й узяв 10-денну відпустку для підготовки та участі у цих змаганнях.

Процедура зважування учасників відбудеться сьогодні о 17 годині.

Початок турніру зі змішаних єдиноборств Kyiv fight Night - 31 травня о 20.00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-