Ребров: Офіційна заявка збірної України на Євро-2024 буде 7 червня

Ребров: Офіційна заявка збірної України на Євро-2024 буде 7 червня

Укрінформ
Головний тренер збірної України з футболу Сергій Ребров напередодні товариського поєдинку із командою Німеччини відповів на питання журналістів.

Як повідомляє преслужба Української асоціації футболу (УАФ) наставник, «синьо-жовтих» повідомив, що склад збірної України для участі у чемпіонаті Європи з'явиться 7 червня, передає Укрінформ.

«У нас зараз два турніри - чемпіонат Європи та той, що проходитиме у Франції на Олімпіаді. Якщо щось трапиться, то ми зможемо довикликати гравців, адже офіційна заявка буде 7 червня. На найближчі три гри вже є викликані футболісти, а потім подивимося на їхній стан», - сказав Ребров, відповідаючи на запитання щодо залучення ще когось із футболістів до збірної України.

На його думку, аби добитися на Євро-2024 гарного результату, команді треба сконцентруватися на кожній грі.

«Усі готові, сьогодні всі працюють у загальній групі. У нас гарний баланс між молодими й досвідченими гравцями. Наш перший матч на Євро - із Румунією, ми повинні зосередитися на підготовці до нього, а далі подивимося. Ми дуже раді представляти Україну на такому турнірі. Усі зможуть побачити наш прапор на Євро. Україна прагне доєднатися до європейської родини, тому важливо бути тут разом із найкращими командами континенту», - наголосив Ребров.

Нагадаємо, 3 червня в німецькому Нюрнберзі наша команда проведе товариський матч із господарями Євро-2024 збірною Німеччини. Початок зустрічі - о 21.45 за київським часом.

Наступного дня синьо-жовті вилетять до Варшави. У столиці сусідньої держави українці зіграють наступний підготовчий і водночас товариський матч - із Польщею 7 червня (21.45)

Заключною грою передтурнірного збору стане поєдинок із національною командою Молдови 11 червня в Кишиневі (19.00).

Наступного дня, 12 червня, національна команда прибуде до місця постійної дислокації на Євро-2024 - містечка Вісбаден.

Читайте також: Збірна України з футболу провела перше тренування у Німеччині

Фінальний турнір чемпіонату Європи пройде на стадіонах Німеччини з 14 червня по 14 липня.

Збірна України свій стартовий поєдинок у квартеті Е проти команди Румунії проведе 17 червня на «Альянц-Арені» у Мюнхені.

21 червня на стадіоні «Меркур Шпіль-арена» у Дюссельдорфі підопічні Сергія Реброва зійдуться зі Словаччиною, а 26 червня гру Україна - Бельгія прийматиме МХП-Арена у Штутгарті.

Поєдинки 1/8 фіналу відбудуться 29 червня - 2 липня, чвертьфінали - 5-6 липня, півфінали - 9-10 липня.

Фінал Євро-2024 пройде 14 липня на Олімпійському стадіоні у Берліні.

Фото Дана Балашова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-