Трубін: Після гри поговорили з Ноєром, обмінялися футболками

Трубін: Після гри поговорили з Ноєром, обмінялися футболками

Укрінформ
Голкіпер національної збірної України з футболу Анатолій Трубін поділився враженнями від товариського матчу з командою Німеччини (0:0).

Про це повідомляє пресслужба УАФ, передає Укрінформ.

«У нас вийшла непогана гра, але не ідеальна. Потрібно буде розібрати як командні, так і індивідуальні дії і зробити висновки. Німеччина - один з фаворитів Євро-2024, тому був дуже добрий матч для підготовки. Не можу вмокремити якогось одного гравця німецької збірної, оскільки там усі топового рівня, грають у найкращих клубах Європи. Найскладнішим для мене був той удар, що прийшовся у стійку, - на дуже незручній висоті, ще й з близької відстані. Але, як то кажуть, стійка - це друг голкіпера.

Після матчу я сказав Ноєру, що він дуже добре зіграв, адже й у нас було декілька непоганих моментів, на які він чудово відреагував. Обмінялися футболками. Він не був моїм кумиром, але це воротар світового рівня.

Хочу подякувати нашим уболівальникам, які підтримують нас навіть на виїзді. Це дуже надихає, тому що без уболівальників не та гра. Це емоції, це тиск на нас. Наші вболівальники - найкращі», - сказав Трубін.

Читайте також: Жіноча збірна України зіграла внічию з футболістками Вельсу у відборі на Євро-2025

У п'ятницю, 7 червня, збірна України проведе другий спаринг перед чемпіонатом Європи-2024. Суперником нашої команди будуть футболісти Польщі.

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-