Відомий склад юнацької збірної України з футзалу U19 на турнір у Хорватії

Відомий склад юнацької збірної України з футзалу U19 на турнір у Хорватії

Укрінформ
Готуючись до кваліфікації Євро-2025 (U19) з футзалу, юнацька збірна України з футзалу зіграґ на літньому турнірі Summer Cup, який прийматиме хорватське місто Пореч.

Як повідомляє пресслужба Асоціації футзалу України, підопічні Ігоря Москвичова виступлять у групі В, де протистоятимуть Фінляндії (18 червня) та Іспанії (19 червня). Початок обох матчів — о 17.00 за київським часом. Другий етап змагань пройде 21-23 червня, передає Укрінформ.

Склад збірної:

воротарі - Іван Бєлімов, Артем Рибак, Орест Савонік, Владислав Швець;

польові гравці - Богдан Цап, Артем Клімчук, Іван Разумний, Ярослав Савич, Тарас Воронюк, Ілля Приходько, Дмитро Діброва, Дмитро Суворов, Данило Андрієнко, Олександр Жуков, Станіслав Шклярук, Владислав Камець, Артем Малиновський.

Наша команда дізнається своїх суперників у відборі Євро-2025 (U19) під час жеребкування попереднього й основного раундів, яке відбудеться 31 жовтня.

Дебютний чемпіонат Європи з футзалу серед юнаків пройшов 2019 року в Ризі, другий розіграш відбувся 2022-го у Хаені, Іспанія (спочатку планувався на 2021 рік, але його було перенесено через пандемію COVID-19), третій - 2023-го в Поречі. Чемпіонами ставали команди Іспанії (2019, 2022) та Португалії (2023).

Читайте також: Тренер футзалістів України про гру з Бразилією: Це був дуже корисний матч

Збірна України брала участь в усіх трьох фінальних турнірах. 2019-го підопічні Віталія Одегова посіли третє місце у групі, 2022-го зупинилися у півфіналі. 2023 року команда Ігоря Москвичова також дісталася півфінальної стадії.

Фото: facebook.com/UKRAINEFUTSAL.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-