Перед футбольним Євро-2024 на Netflix вийшов фільм про збірну України

Перед футбольним Євро-2024 на Netflix вийшов фільм про збірну України

Укрінформ
Напередодні чемпіонату Європи-2024 з футболу на сервісі Netflix вийшов документальний фільм «ЕПІЗОДИ: Україна на мундіалі», який є частиною серіалу «ЕПІЗОДИ» від студії KNIFE! Films.

Як повідомляє пресслужба УАФ, це наснажлива історія про безпрецедентну участь України у чемпіонаті світу 2006 року, важкий шлях команди на чолі з Олегом Блохіним, сильних суперників та напружений матч 1/8 фіналу проти Швейцарії, передає Укрінформ.

Автори серіалу - режисер Артем Григорян та продюсер Максим Сердюк.

У фільмі «ЕПІЗОДИ: Україна на мундіалі» використані архівні матеріали, ексклюзивні інтерв’ю та коментарі безпосередніх учасників тієї історії. Зокрема, в епізоді знялися Андрій Шевченко, Олександр Шовковський, Артем Мілевський, Руслан Ротань, Владислав Ващук,  Святослав Вакарчук, відомі журналісти та багато інших.

«Лімітований прокат фільму у «Планеті кіно» перевищив наші очікування: «Україна на мундіалі» справила саме те драматичне та ностальгійне враження, на яке ми розраховували, а сам прокат довелося продовжити через глядацький попит. Ми щиро сподіваємося, що вихід фільму на Netflix дасть змогу кожному пережити ці емоції та знову поуболівати за нашу футбольну збірну», - зазначив Максим Сердюк.

Відтепер подивитися фільм на Netflix і надихнутися на підтримку нашої збірної на Євро-2024, яке проходитиме із 14 червня до 14 липня в Німеччині, зможе кожен українець.

Читайте також: Збірна України сьогодні зіграє з футболістами Молдови у товариському матчі

Довідково: KNIFE! Films - українська студія, яка створила популярний документальний серіал «СПАЛАХ», а також фільми «Далі» та «Історії українського IT», анонсувала вихід у широкий прокат документальної стрічки «Яремчук: Незрівнянний світ краси».

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-