У Києві пройшли фінали столичної дитячої футбольної WhiteBIT Superleague

У Києві пройшли фінали столичної дитячої футбольної WhiteBIT Superleague

Укрінформ
На полі столичного навчально-тренувального комплексу імені Віктора Баннікова за підтримки Української асоціації футболу пройшли фінали київської дитячої WhiteBIT Superleague.

Як повідомляє пресслужба УАФ, за вихід у фінал WhiteBIT Superleague протягом двох місяців змагалися 228 найкращих команд і понад 2 000 талановитих юних футболістів, передає Укрінформ.

WhiteBIT Superleague - це дитячий футбольний турнір для дітей 6—13-ти років, який проводиться у Києві та Харкові. Участь у WhiteBIT Superleague беруть понад 365 команд і 3 600 дітлахів з Київщини та Харківщини. У змаганнях беруть участь діти із Чугуєва, Бучі, Валок, Ірпеня та інших міст, які постраждали від російської агресії.

Мета WhiteBIT Superleague - оновити дитячий футбол, зробити його медійно привабливим і цікавим, створити справжнє ком’юніті, в якому будуть брати участь і розвиватися не лише діти, але й батьки та тренери.

Читайте також: Полтава долучилася до «Інклюзивних футбольних секцій»

Генеральним партнером турніру є одна з найбільших європейських криптобірж WhiteBIT, яка була заснована 2018 року в Україні,

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-